Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Nego dakky, s obzirom da si s’teamkapt’N…. koju taktiku si predvidio za večeras… čisto informativno…

Da i mene zanima

ArMaDa
    Participant

Hmmm Daky pa to nema veze s mojim satima na toj mapi , inace mapa mi je ok samo moj pc nije za nju.. ja se nikad ne bunim za mape i igram i one na kojima imam 5 sati ali ako imamo dobru mapu na metchu glupo je izabrati onu koju nemamo pojma…. ili imas pravo admini stavite glasanje da kad god mozemo birati mapu izaberemo onu koju nemamo pojma.. sve u svrhu teamplaya:-))) i necu da cujem vise ohh izgubili smo :-))))) toliko , sretno my teammates :-))

Dakky
    Participant

Taktika je jednostavna. Svi za jednoga, jedan za sve. Ilitiga, kretanje u dvije skupine po dvoje u razmaku od max 10 metara i polako advancanje prema objektivima.

To sto nisam (nismo) nikad igrao mapu znaci samo da cemo se morati pokrivati konstantno i ultra polako ici naprijed…

I molim bez zivciranja veceras… evo ja obecajem da fleshice necu bacati… (ako ih ima 😉

B051LjKo
    Participant

Dakky, nisam znao da si ljubitelj feldmaršala Sir Douglas “The Butcher” Haig-a,…

LittleCannon
    Moderator

Dakky, nisam znao da si ljubitelj feldmaršala Sir Douglas “The Butcher” Haig-a,…

….samo sto je on vodio kaznjenicku bojnu, no s druge strane gledano pod dakkijevim vodstvom mi to definitivno jesmo :smt005

B051LjKo
    Participant

Ne… to je onaj ljubitelj konjice koji nikad nije obilazio bojište, nije shvaća što je to rov, betonski bloket i bodljikava žica… te zaštoo bi isti mogli smetati jurišu konjice…. no najpoznatiji je po izjavi “Strojnica je precijenjeno oružje”, kada je poslao nekoliko stotina tisuća ljudi u lagani marš prema njemačkim rovovima…. ne treba komentirati što je nekoliko Špagina učinilo masi koja nije smijela tržati već isključivo ponosno i uspravno stupati…

B051LjKo
    Participant

BTW. Jel ste vi to igrali protiv trojice???

Troky
    Keymaster

BTW. Jel ste vi to igrali protiv trojice???

Ne, igrali smo protiv četvorice ali jedan je bio nevidljiv.

B051LjKo
    Participant

Ma neme veze… nadam se samo da je teamplay došao do izražaja…

Troky
    Keymaster

je. testirali smo gum u svim varijantama 😛

Dakky
    Participant

Nismo testirali gum u jednoj predlozenoj varijanti – kemp na jednom objektivu 🙂

Lamb-Lover
    Participant

Ma neme veze… nadam se samo da je teamplay došao do izražaja…

NE !opr019ft !

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.