HomeForums[Ri051] Members OnlyServerT-Com GOVNOOOOOO!!!!!

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 67 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Da, fali nam jos samo tvoja hrpica.

Kvragu da… barem sad imaš vremena za njatKe… iIli barem nstališi Armiju i napravi jednu mapu… mogao bi je nazvati… recimo Oilrig ;-)… Sa specijalnom kamping poziciji na dizalici….

Dakky
    Participant

Izvrsna pričica [by Dakky the Pripovjedač], oduvijek sam volio slikovite prikaze razumljive priprostom puku… Jedina razlika između tvojega epa i našega tržišta je da nam T-Com za navedenih 12 kuna servira toplo osiječko….. A ni to govno ne možeš popit’ k’o čo’ek nego se vraća na nos i poskakuje u grlu… pogotovo navečer kad je kafana puna….

Pa vidis ne bi se bas slozio.

T.Com nam servira Osječku od koje ti je slabo, dok nam Iskon servira StaroČeško za malo manju lovu, i piva je možda malo bolja. Ali gledaj to s druge strane, nije piva sve što je od hmelja.

Sve je to isti proizvod, samo drugo pakovanje, druga tvornica. A onda malo sagledas stvari iz sire perspektive i primjetis da su obje tvornice u vlasnistvu iste firme.

Sve dok operateri nemaju pristup lokalnoj petlji, DTK-u, i slicnom, T-Com je uber klasa naspram ostalih….

Meni se sve cini da ti Bosi namjerno reklamiras Iskon. Da nisi kakav spijun mozda? !opr019g7

BaXuZ
    Participant

a i nemam bas previse vremena za njatke, ima nas puno a samo dva kompjutera s internetom i jedan telefon, doduse besplatan. A bogami i budem umoran nakon 12 sati rada, spavam ko beba. Prosurfam navecer, procitam mail i nine nane.

B051LjKo
    Participant

Sve je to isti proizvod, samo drugo pakovanje, druga tvornica. A onda malo sagledas stvari iz sire perspektive i primjetis da su obje tvornice u vlasnistvu iste firme.

Sve dok operateri nemaju pristup lokalnoj petlji, DTK-u, i slicnom, T-Com je uber klasa naspram ostalih….

Meni se sve cini da ti Bosi namjerno reklamiras Iskon. Da nisi kakav spijun mozda? !opr019g7

T-Com ima i lovu, i DTK, i know-how za napraviti čuda…. ali eto oni to ne čine…. Iz kojeg razloga je T-Com “uber” za konkurenciju…. Pa sramotno je da im je MAXadasl usluga traljavija od reseller konkurencije… Samo blagi primjer; opet na paraleli MAX ADSL (ala t-com) i XXL Adsl (ala iskon)…. Oboje koriste T-Comovu vezu, s time da je Iskon spojen u CIX i 4 kune jeftiniji…. Iz kojeg razloga je T-Com uber… ovo što vrijedi za Iskon, vrijedi i za SVE druge resellere…

Ako u jednadžbu ubacimo Iskon Duo, ili Amis 2u1, pa i optiminu pondu… T-Com nema ama baš nikakav pandan…. po čemu je bolji, točnije po čemu je uber?!

Činjenica da Iskon Duo postoji, a T-Com duo ne je sramotna; i svima koji znaju čitati između redaka trebalo bi biti jasno da ona znači “Puca nam kurac i uzimamo pare dok možemo koliko god možemo…. ne pada nam na pamet objedinjavati usluge jer se od odvojenih pretplata jako lijepo živi…. a kako su ljudi neinformirani, i nemaju pojma (većinom) da je iskon naša tvrtka kćer; mi im nudimo bijeg na jeftiniju konkurenciju…. Da se pare koje su pobijegle od nas sliju natrag u istu kasu…”

T-Com je fakat uber…

I da, ja sam Iskonov plaćenik…

RimtuTiTuki
    Participant

Jebote, nista normalni… sta da vam covjek kaze, kad se vrati sjeban i mamuran i vidi ovo na forumu….

nemam snage sad ovo citat, mozda sutra…..

LittleCannon
    Moderator

Evo , ovo je primjer kako biti pravi konkuretnt T-Comu.

http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=78339

No da li ce sve bit bas tako sjajno kad cujemo prve zalbe prvi korisnika

B051LjKo
    Participant

FUUUUUJ, naravno da nisam dostupan…. i naravno da je onaj smrad od krLeta DOSTUPAN…. GOD DAMN!!!! Šta je vama ostalima…

LittleCannon
    Moderator

Nista do daljnjega kod mene.Za broj telefona kod staraca kaže biti će dostupno vrlo skoro

LittleCannon
    Moderator

ahh da, bas me zanima odgovor Hitler Coma sada

B051LjKo
    Participant

Možda se Adolf okrene Ciklonu B kao onomad… hihi

PS. Troki njurg nema smajlića… jebo tebe i održavanje… hihi (_)__)======D pljuc

B051LjKo
    Participant

Dakky dugo nam nisi ispričao pričicu… mislim da je pravo vrijeme za slikovito objašnjavanje Što je Metronet ako je MAX ADSL super hladna mrzla žuja koja se plaća skuplje jer ne želimo mlako piFo negdje drugdje… bez obzira što je nabavna cijena ista…

Troky
    Keymaster

PS. Troki njurg nema smajlića… jebo tebe i održavanje… hihi (_)__)======D pljuc

Pogledaj bolje i vidjet ćeš ikonicu ispod textboxa

!drumroll :smt027 !opr019fj :smt024

crono
    Participant

Evo ja sam ih zvao, ja cu im biti dostupan u 8.mjesecu 🙁 Kazu da postavljaju svoju optiku ili kolokaciju

Dakky
    Participant

Ja dostupan rajt evej, ali s obzirom da ne nude IPTV za sada i da bih se morao vratiti na POTS sa ISDN-a, te izgubiti sve blagodati MaxADSL-a, nema fore da predjem na Metronet…….

Za B051ljka:

Sta je bolje, 6 litrara hladne zuje koju nudi Hitler ili 2 litre jednako hladne zuje koju nudi Metronet……?

B051LjKo
    Participant

Hehe dobra… samo si se krivo postavio…. 2 litre “ko babina sisa” ‘ladne žuje koju nudi metronet, ili 6 litara pifa koje kradeš od T-Coma 😉 :smt098

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 67 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.