Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Tech Support›T-Com pwns
-
AuthorPosts
-
September 11, 2007 at 00:07 #1279
DakkyParticipantT-Com Pwns-u-all metronet, iskon, optima freakz…
Nije jos jedan flejm vec….
od 1.10. brzine idu ……
1mbit > 2mbit
3mbit > 8mbit
5mbit > 16mbit
izvor: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79809
Ja vjerujem izvoru s obzirom da je lik vec 2 put rekao istinu………
September 11, 2007 at 07:05 #13718
B051LjKoParticipantIskon odavno nudi 10 MBita, Amis već mjesecima nudi do 24 mbita, metronet… Metronet za 100 kuna VEĆ nudi 2MB/384 plus telefonsku pretplatu… Da ne spominjem da je flat 100 kuna. bla bla bla… U biti ne da mi se niti pisati koliko je T-Com jadan, i koliko im je ponuda patetična u odnosu na konkurenciju…
TI koji kradeš bandwith si možda s njime presretan… ali postovi koji počinju s “T-Com pwns u all” su jadni i patetični po defaultu; kada se uzme u obzir ukupno stanje na tržištu pogotovo…
September 11, 2007 at 10:35 #13719
BaXuZParticipantDakky, jel se skinuo The Shield
September 11, 2007 at 11:16 #13720
AjkulaModeratorFala penisu . 2Mb , ideees
T-Com Rulez !!!
*teasing Bosiljak* 🙂
:smt023
September 11, 2007 at 11:42 #13721
RimtuTiTukiParticipantIskon Duo trenutno po meni rulez
1 Mbps/256 Kbps 150Kn
2 Mbps/384 Kbps 170Kn
3 Mbps/384 Kbps 200Kn
5 Mbps/512 Kbps 300Kn
Maksimalna brzina linije 500Kn
Cijene pretplate+aDSL+promet(flat)
Ping prema nasem serveru 50% manji nego na t-scumu
I da nekima koji ne placaju svoje racune mozda nebitno, ali sve dolazi na jednom racunu…
I meni dostupno u mom novom stanu u koji se useljavam krajem godine… :smt016
September 11, 2007 at 12:07 #13722
BaXuZParticipantnabijem iskon na kujac kad nisu dostupni u gradu kao što je Kastav, kulturna metropola zapadne hrvatske
September 11, 2007 at 12:41 #13723
DakkyParticipant@ BaX – je skinuo se Shield
@ Bosi – kad T-Com ponudi 16 Mbit, to nece biti “do 16Mbit” vec tocno 16 Mbit. Vidis, ja bi se vec odavno preselio na Iskon, da nemam ISDN i MaxTV koje ne nudi niti jedan alternativni provider…. i ne, to sto “kradem” bandwidth, uopce nije razlog sto sam na T-Comu vec iskljucivo ovo sto sam naveo…
September 11, 2007 at 13:17 #13724
LittleCannonModeratorIskon odavno nudi 10 MBita
,
Evo i ja nudim 55MBita Flat svima zainteresiranima. Koja je vasa adresa? A zao nam jos Vam nismo u mogucnosti isporuciti 55Mb uslugu.
Amis već mjesecima nudi do 24 mbita,
Navedi mi jednog pretplatnika u Rijeci?
Metronet za 100 kuna VEĆ nudi 2MB/384 plus telefonsku pretplatu… Da ne spominjem da je flat 100 kuna. bla bla bla…
Koji ti je ono username i password?
Hajde prestani jurisati na vjetrenjace i razmisljaj hladnom glavom.
Odavno sam ti rekao da su svi oni govna i da je krajni cilj uzeti pare.
Ako ides zaokruziti uslugu na kompletan dojam, T-com je jos kilometrima ispred bilo kojeg oblika konkurencije, a da ne spominjem da ADSL mogu dobiti u mrdusi donjoj ako mi treba.
September 11, 2007 at 14:05 #13725
RimtuTiTukiParticipantAmis već mjesecima nudi do 24 mbita,
Mislim da ce bit samo ZG jos neko dulje vrijeme, ali fred je na njima i super je zadovoljan
a da ne spominjem da ADSL mogu dobiti u mrdusi donjoj ako mi treba.
Ja se nadam da Jole ne gleda ovaj forum…
September 11, 2007 at 14:38 #13726
B051LjKoParticipant@ Bosi – kad T-Com ponudi 16 Mbit, to nece biti “do 16Mbit” vec tocno 16 Mbit. Vidis, ja bi se vec odavno preselio na Iskon, da nemam ISDN i MaxTV koje ne nudi niti jedan alternativni provider…. i ne, to sto “kradem” bandwidth, uopce nije razlog sto sam na T-Comu vec iskljucivo ovo sto sam naveo…
zašto onda meni bandwith meter kaže 800 kila downloada kad je T-COm ponudio 1 MB… Kako to da nije TOČNO jedan megabit nego eto 20% manje…
I dakky ne seri… firaš se godinama na 7 megabita, i još ti uz to mama plaća račune… i meni bi se pljuckalo tko mi je provider….
September 11, 2007 at 14:52 #13727
B051LjKoParticipantEvo i ja nudim 55MBita Flat svima zainteresiranima. Koja je vasa adresa? A zao nam jos Vam nismo u mogucnosti isporuciti 55Mb uslugu.
Iskon nije ni meni dostupan… ali lijepom broju ljudi jest, Rimtu i Krle u Rijeci za početak… pa nadalje…
Amis već mjesecima nudi do 24 mbita,
Nema ih, svoje centrale imaju samo u Zagrebu
Metronet za 100 kuna VEĆ nudi 2MB/384 plus telefonsku pretplatu… Da ne spominjem da je flat 100 kuna. bla bla bla…
Koji ti je ono username i password?
Koliki ti je točno ping do našeg servera…? Jesi li ti ono cvilio “Idemo igrati klansu ligu na oficijelnom serveru” ili je to bio netko drugi.? Zašto kvragu, kad je T-Com kilometrima ispred svake konkurencije…
Eh da… btw. tko će ti točno u T-Com-ovoj službi za korisnike objasniti kako da konfiguriraš modem u router režim rada… Ah da, oni to ne suportaju… bit će da im fali para za korisničku podršku…. !opr019gy
Hajde prestani jurisati na vjetrenjace i razmisljaj hladnom glavom.
Odavno sam ti rekao da su svi oni govna i da je krajni cilj uzeti pare.
Tom logikom je lokalni pekar govno jer ti izbija pare za kruh… Na koncu i ti kao poduzetnik ispadaš zadnje govno jer ti životni cilj nije održavanje računala/mreža, niti to radiš iz gušta. Zapravo to radiš isključivo da bi im izbio pare…. stvarno ispadaš govno [no hard feelings] :smt064
Nije stvar u naplati proizvoda/usluge, nego što naplaćuješ i po kojoj cijeni to činiš. T-Com je praktično džaba dobio kompletnu infrastrukturu, i što rade… muzu korisnike kao zadnje ovce… ne kažem da Iskon, Vodatel, ili Dakky Telecom ne bi radio istu stvar na njihovom mjestu, ali eto sticajem okolnosti oni igraju ulogu najvećeg TELEKOMUNIKACIJSKOG GOVNA koji svoju ulogu beskrupuloznog naplačivaća svega i svačega (počnimo od dialera pa nadalje) izrazito dobro odrađuju… Što bih ja trebao, klanjati im se i pritom kao dobar pas biti zahvalan jer me svakih godinu dana potapšaju po glavi s povećanjem brzine… Ne pada mi napamet, ako te veseli… samo izvoli
Ako ides zaokruziti uslugu na kompletan dojam, T-com je jos kilometrima ispred bilo kojeg oblika konkurencije, a da ne spominjem da ADSL mogu dobiti u mrdusi donjoj ako mi treba.
Daj mi jednu jedinu šugavo-patetičnu ispriku od dokaza za ovu tvoju tvrdnju o njihovoj kilometarskoj prednosti nad ostalim ISP-ovima u državi…
A dostupnost… lako je tuđim kurcem po koprivi mlatiti…. Dobili su infrastrukturu koju su građani ove zemlje vlastitim novcem gradili 50 godina… Što ih sada treba hvaliti zbog izvanredne pokrivenosti koju su OGROMNOM MUKOM I VLASTITIM znojem ostvarili…
Ma come on…. bljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv
September 11, 2007 at 15:08 #13728
LittleCannonModeratorSeptember 11, 2007 at 15:22 #13729
GanciParticipanta jebote chuk jeste ga precherali 😀
nego ajmo Ganciu pomoc,
naime ‘vako
T-cum
- 1024 kbit/s download i 256 kbit/s upload -79,00kn
5 GB – 59,00 kn
tel – 73,20 kn
= 211,2 kn
Izgon
- 3 Mbps/384 Kbps
neograničeno korištenje (flat)
tel. – ukljucena u cijenu
= 200 kn
ako uzmemo u obzir Izgon+CIX samim time bolji ping bi li vi presli na Izgon?
i jos mi ostane da zeni kupim ruzu svaki mjesec :smt040
September 11, 2007 at 15:45 #13730
LittleCannonModeratorSeptember 11, 2007 at 16:21 #13731
BaXuZParticipantAjme ljudi blogera ovdi!!
T -Zombix Vam nije ni do koljena.
Moj naklon.
E sad, za onog dugokosog anarhistu mi je jasno da ima višak vremena, život ga ionako mazi već 20 i kusur godina, ali Cannon, zar i ti sine Brute, pored svog gletanja i zidanja !
- 1024 kbit/s download i 256 kbit/s upload -79,00kn
-
AuthorPosts
- The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.