HomeForumsWorld Of TanksWoT Tacticsthe Drill: Total War..

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 63 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Zabranjeni novi light tenkovi:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56407-the-drill-total-war-regulations/

The following vehicles are not allowed for use at “The Drill: Total War” tournament:

Soviet tier IV light tank Т-50

Soviet tier V light tank Т-50-2

German tier V light tank VK2801

American tier V light tank M42 Chaffee

American tier VI medium tank M4A3E2

Soviet premium tier VIII medium tank Type 59

KrLe
    Participant

RASPORED:

http://game.worldoftanks.eu/news/contests/drill-total-war-schedule

Dakle, ako uopće prođemo do 1/16 igramo u 21.40h… Pih, stignemo i pivu popit nakon nogometa.

E, a treba netko igrat u 20:00 …

Uljanov
    Participant

Soviet premium tier VIII medium tank Type 59

!opr019j2

EDIT:

Ovo sam mislio kao FAIL developera..naprave Kineski tenk i onda ga nazovu Soviet..

RimtuTiTuki
    Participant

E, a treba netko igrat u 20:00 …

Vidi stvarno… uopće nisam registrirao da su dva matcha u pon…

MiniGun
    Participant

Dali ste primjetili da neki mečevi počinju i 25.09? Malo se ne slazu termini, drug Trocky to sinoc primjetio…bi to trebalo provjeriti, tj sto je prava informacija?

Edit: jučer postavljeno, pošto ste slobodni u 1. kolu, drugo kolo se igra u nedjelju u 20h… (“il’ to nije pas ptičar il’ ga ne bacam dovoljno visoko…”)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56412-the-drill-total-war-announcements/

Troky
    Keymaster

Dali ste primjetili da neki mečevi počinju i 25.09? Malo se ne slazu termini, drug Trocky to sinoc primjetio…bi to trebalo provjeriti, tj sto je prava informacija?

Edit: jučer postavljeno, pošto ste slobodni u 1. kolu, drugo kolo se igra u nedjelju u 20h… (“il’ to nije pas ptičar il’ ga ne bacam dovoljno visoko…”)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56412-the-drill-total-war-announcements/

Prvo kolo igra se u nedjelju u 20h i to smo slobodni.

Drugo kolo igra se u nedjelju u 21:40h i to igramo.

Treće kolo u ponedjeljak u 20h

Četvrto u ponedjeljak u 21:40h

Srdo
    Participant

Bu neki trening večeras?

Uljanov
    Participant

Dogovorimo se s CTN-om tjekom dana pa vidimo..

Troky
    Keymaster

UPDATE RASPOREDA!

1/128 – Himmelsdorf – September 26th – 18:00 UTC

1/64 – Steppes – September 26th – 19:40 UTC

1/32 – Ensk – September 27th – 18:00 UTC

1/16 – Abbey – September 27th – 19:40 UTC

1/8 – Mountain Pass – September 28th – 18:00 UTC

1/4 – Himmelsdorf – September 28th – 19:40 UTC

1/2 – Steppes – September 29th – 18:00 UTC

Final – Ensk – September 29th – 19:40 UTC

Mi krećemo od 1/64, dakle igramo prvi meč u ponedjeljak u 21:40h

… taman odigramo fudbal i na miru roknemo vops !opr019iy

MiniGun
    Participant

Decki sretno i spretno slj. tjedan :smt066 vidimo se u srijedu…

Dakky
    Participant

i….. kako je proslo ?

Ajkula
    Moderator

Jebali smo im mamu.

Prvu dobili sa samo jednim izgubljenim tenkom, drugu dobili i nitko od nasih nije izgino.

KrLe
    Participant

doduše njima je u startu falilo 2 – 3 tenka, al smo ih svejedno spenkali… Rekao bih nama je Uljki složio taktiku, oni su se samo spojili dobit po guzi…

Uljanov
    Participant

Uz ovu pjesmu čitati post..

http://www.youtube.com/watch?v=Rvi65l_ifb8

Ispali..

Prvo isprika svima zbog agresivnog vođenja..znao sam biti pregrub prema nekima i nadam se da se ne ljutite i kada budete vodili ekipu očekujem takav odnos i od vas..

Drugo da se zahvalim na svakom pojedincu jer smo odlični kao i takvi svaki klan bi vas trebao željeti u svojim redovima..ali kad se pogleda koliko partija imamo na leđima nije ni čudo..no lajferi.. !opr019fj

Treće (neću biti skroman!!!) oduševljen sam taktikama koje sam složio za mape Stepe i Ensk uopće me ne čudi kako smo samljeli konkurenciju..u jednoj i drugoj mapi sam toliko bio siguran u taktiku da nisam mogao naći manu..gdje su mi pojedinci pomogli maksimalno da se naprave neke finese i hvala vam na tome..

Četvrto isprika na lošem vođenju taktike na mapi Abbey..prvo što sam isključio apsolutno svoje prvotne planove..drugo što sam rekao da arty nema smisla jer nisam primjetio njihov očiti doprinos..treće što su stvari nakon što je vrijeme isticalo uvlačila se nervoza u tim što je isto moja greška..

Dečki bilo mi je čast voditi vas i igrati s vama..žao mi je što ovakvih druženja nemamo više..nadam se da ćemo jedan do drugoga u ovolikom broju opet držati redove i trošiti gusjenice..

Da završim odličnom pjesmom i citatom:

..we remember the fields there our tanks held the lines, we remember our brother in arms..

Troky
    Keymaster

svaka čast uljki…

inače, ako nekome smeta agresivno vođenje i ima problema biti rezerva i slično nek si opali vritnjak i ode u drugi klan.

ja i dalje smatram da je (trenutni) team leader premekan 🙂

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 63 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.