HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeTips, leeks & trla baba lan info

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 436 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Sike:

“We are steadily approaching to the release. So, the full wipe is coming. “

B051LjKo
    Participant

EU serveri stužu ovaj tjedan…

Srdo
    Participant

I nakon toga hard wipe.

Ergo, nema soft wipea.

I pozdrav svima:)

RimtuTiTuki
    Participant

Pozdrav i dobrodošao Srdo.

Znači gold će se početi plačati?

btw. od kuda vadite info?

Ajkula
    Moderator

moby
    Participant

Koliko sam shvatio timeline je cca ovako nesto:

EU servers -> open beta -> clan wars beta -> game release & hard wipe -> clan wars release & clan wars wipe (global map wipe)

B051LjKo
    Participant

S tim da je beta praktično već sada open… Dakle, još cca mjesec dana prije povratka na loltraktor… Elem, barem dva ako je suditi po dosadašnjim kašnjenjima…

RimtuTiTuki
    Participant

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

RimtuTiTuki
    Participant

Zanimljivo, ja ovo nisam primjetio u igri… ali da sam primjetio prije bio bi korisno, sada…

http://forum.worldoftanks.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=2414

Ajkula
    Moderator

Kakvi amateri !! 🙂 hehe

p.s. Sike je o tom pricao prije par tjedana pa su ga svi blijedo slusali,tipa sta ovaj pricha.

B051LjKo
    Participant

Istina… samo se to toliko slabo vidi, da ja ni nakon konanovskog napinjanja nisam vidio razliku u kursoru… Isprobam danas colorblind mod kamo su kontrasti normalni, odnosno može ih vidjeti netko tko nije sokol ili sova, pa javim rezultate prelimenarnog istraživanja…

Srdo
    Participant

Ja uredno vidim razlike u bojama.

Ajkula
    Moderator

Istina… samo se to toliko slabo vidi, da ja ni nakon konanovskog napinjanja nisam vidio razliku u kursoru… Isprobam danas colorblind mod kamo su kontrasti normalni, odnosno može ih vidjeti netko tko nije sokol ili sova, pa javim rezultate prelimenarnog istraživanja…

Choro !! 😀

B051LjKo
    Participant

Poslednje vesti ” sa ratišta ” su ove:

1. Soft wipe je otkazan zbog činjenice da je nepotreban u ovom momentu, nema tehničkog opravdanja za njega.

2. Igra izlazi od 17 do 25 februara

3. Tada je i hard wipe naravno .

4. Server split je već u toku samo je za sda neprimetan. U toku je kopiranje baza podataka foruma, podataka beta testera itd. Ako sve bude po planu desiće se VRLO uskoro, najdalje ya nedelju dana.

B051LjKo
    Participant

At least two game modes are being worked on at the moment. Assault – one team is to defend the base, the other one is to capture it. Domination – there is one base in the center of the map and both teams are to capture it. Current maps will be reworked and adjusted to suit these two plus new maps will be added.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 436 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.