HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeTips, leeks & trla baba lan info

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 436 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

🙂 kak sam si pametan

A tek lep :smt050

Dakky
    Participant

I da retardinjosi su napravili forum split tako da se sluzbenim forumima vise ne pristupa na http://forum.worldoftanks.com NEGO NA: http://forum.worldoftanks.eu

Akaunti su transferirani tako da si bookmarke odmah promijenite.

I da, jos jedna po meni glupa stvar, biti ce 2 razlicita klijenta za US ili EU servere, odnosno nakon sto se jednom odabere EU nece vise biti moguce odabrati US bez reinstalacije igre… retardirano

I jos jedan Quote od BigBadVuk-a sa sluzbenog foruma:

Danas sam imao VEOMA dobru diskusiju sa covekom koji je zaduzen za placanje golda i ostalo..

NISTA nesmem da kazem obecao sam..ali smem da vam kazem da necete biti razocarani.

Dakle za pretpostaviti je da ce biti malo para puno golda…. 🙂 .. a vidim Rimtu da si ti to vec vidio

Srdo
    Participant

Da, da, štagod…

Ne dam lipe dok ne srede igru kak treba:)

Ajkula
    Moderator

Sta non stop kukate. Ko babe ste ,jebote ! 😀

Ako je igra u banani,onda napravite uninstall i instalirajte neku “savrsenu” igru. Problem solved.

:smt077

Srdo
    Participant

Za nula kuna je prilično dobra 😀

B051LjKo
    Participant

Jao kakav napor je ovaj 5x XP; sjeban sam da ne mogu biti više… a danas i sutra ponovo… pufff

PS. Dakky, iz mojeg gotovo tridesetogodišnjeg iskustva, ono što u startu pošteno platiš na kraju ispadne uvjerljvo najjeftinije…

Srdo
    Participant

Priznajte, dokle ste grajndali noćas?:)

Ja planiram danas imat Panthera 2, potpuno istraženog.

Ajkula
    Moderator

Moj IS3 je full napimpan. Veceras cu imat IS4 . 😀

Dakky
    Participant

Jao kakav napor je ovaj 5x XP; sjeban sam da ne mogu biti više… a danas i sutra ponovo… pufff

PS. Dakky, iz mojeg gotovo tridesetogodišnjeg iskustva, ono što u startu pošteno platiš na kraju ispadne uvjerljvo najjeftinije…

Ne kuzim sta si htio rec s time. Sama teorija se pokazala istinitom u vise navrata, odnosno ima ona stara poslovica “Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari”, ali i dalje mi nije jasno sto si htio rec.

BTW grindao i ja do 4-orke samo light tenkove skupio preko milijun i pol silvera..

B051LjKo
    Participant

Ne kuzim sta si htio rec s time. Sama teorija se pokazala istinitom u vise navrata, odnosno ima ona stara poslovica “Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari”, ali i dalje mi nije jasno sto si htio rec.

BTW grindao i ja do 4-orke samo light tenkove skupio preko milijun i pol silvera..

Jednako kao što kurva u finalu ispada znatno jeftinija od sponzoruše koja pičku naočigled na tezgu stavlja za džaba, tako su i besplatne igre u finalu znatno skuplje od onih za koje u startu zvekneš pedes’ jevreja…

Poanta; platiš igru X kuna (gdje je X između 150 i 400) i uživaš sve fićurse koje ista nudi; i rokaš dokle te veseli… Besplatna igra je besplatna samo dok te ne navuče; tad kreće premium “samo prvi mjesec”, koji postane i drugi i treći,; jer “šta je to, jedna tura u kafani, a ovo rokaš svaki dan”, ma uzmeš i malo extra, za konvertat malo eksi pija… Nabere se malo po malo… i svo bestidje besplatne sponzoruše izađe na vidjelo;

Što je najgore, sve gore navedeno mi je još i ok, jer te grickaju mic po mic… pa hajde, zaslužili ste… a i lakše je dat 50 kuna svaki mjesec negoli 400 odjednom, ali bojim se da će na kraju neki od nas dati developerima 100 ili 200 dolara, i popizdit, jerbi kompetitivnim plejom lako mogla carovati premium municija, za koju nadam se nitko nije toliko retardiran kupovati je….

Na koncu, em si dao hrpu para za kupnju dvije tri ili pet uber hit premium igara (što WoT ipak nije) em ne možeš biti kompetitivan…

Vučem paralelu s CoH-om, platio ga 150 kuna (neki i za 50 akciji) i rokaj… onaj preko puta te može dobiti ako je bolji, ili ako ti zajebeš… ili WoW; evo vam 15 eura,a vi meni zauzvrat fićurse… ali sve, nemojte onome tko vam da 30 eura dati više istih negoli siromašnome meni…

U WoT-u, onaj tko je spreman trošiti premium municiju; taj ima i ogromnu prednost…

Srdo
    Participant

Bosiljko ima pravo, ali ne vjerujem da će značajan dio populacije trošiti na premium municiju. A kako je i ona trenutačno takva kao i ostatak igre (bagovita), ne dajem joj neku svijetlu budućnost.

Za out of the box igre si također u pravu-platiš, igraš i zdravo. Jedine igre koje sam ikada kupio je serijal Silent hunter i izgleda da će tako i ostati:)

Ako igra bude izlječena od svih slabosti, onda sam spreman plaćati 100 čn mjesečno, obzirom koliko vremena provedem igrajući je s vama debilima:))

B051LjKo
    Participant

Za kežual plej neće sigurno… ali u Clan warsima, budi siguran da će vrh tablice biti rezerviran za premiumaše… pogotovo ako bude bilo teritorija čije će držanje značiti free gold za sve članove klana…

Što je najgore, kompetitivni plej je jedino što na duge staze može igru držati na životu…

Srdo
    Participant

Clan wars je jedino obilježje koje dugoročno može spasiti igru.

A zakaj guraju igru van bez da su istestirali clan wars koncept mi je stvarno nepoznanica.

RimtuTiTuki
    Participant

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Dakky
    Participant

Stigo ja do T-54 upravo! sad mogu spavat mirno 🙂

edit 8:05 … dobro jutro radni narode!! 😀

edit#2 … 03:50 i jos budan… i jos grindam 🙂

edit#3 … jos 54 tisuce do elite T-54 😀

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 436 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.