HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeTips, leeks & trla baba lan info

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 436 total)
  • Author

zvonzi
    Participant

šta je najgore, mislim da sam i Tkelcha i Peru iz Brutala zarazio. Snicker se još nečka, ali mogao bi nam se i on pridružiti. 😀

Dakky
    Participant

Kazu ovako:

“On the 23rd December nominations opened for clans to request registration into the game, this closed on the 10th January. Approximately 150 clans nominated, and about 50 of the largest, most active, oldest clans were selected to be the first clans into the game.”

i ispod toga jos stoji

“These clans will be manually added to the game (free), this manual addition of the clans is to mainly secure these clan’s names and to ensure the clan names aren’t stolen by another player or clan.

The same day these clans are manually added to the game, Open clan registration will also commence, where clan leaders can register their clans within the game.

Registering a clan costs 2500 gold. So it is better for you to do this during beta with the free gold that is provided, instead of registering the clan after release where the gold would cost you about $10. Clans will not be wiped on release. Players joining an existing clan has no cost associated with that. Players will get 250 gold a day when we switch to open beta on the 27th January, so if you are a clan leader, start saving up for your clan registrations now.”

I dalje mislim da smo trebali biti Ri051 i navesti svoju proslost od 8 godina aktivnog online gejmanja i popis od 20-30 aktivnih clanova te dobrom stranicom i forumom, mislim da bi tako imali puno vece izglede i sanse nego kao GIF

Srdo
    Participant

Ako ste toliko zapeli za Ri051, neka ga netko drugi registrira i gotovo.

R.U.S.E.= uljepšani Command & Conquer, bar ovako u offlineu modu.

Dakky
    Participant

Ako ste toliko zapeli za Ri051, neka ga netko drugi registrira i gotovo.

R.U.S.E.= uljepšani Command & Conquer, bar ovako u offlineu modu.

Nismo “mi” zapeli za Ri051 nego sam “ja” zapeo za taj naziv : :smt008

Ajkula
    Moderator

Citat od Vuka :

27. januara 2011.

Počinje Open Beta Test

Server će biti zaustavljen u 11:00 po našem vremenu i prekid će trajati oko 3 sata, dakle do popodneva u 14:00.

VAŽNO!

Posle ponovnog starta servera biće aktiviran Auto-ban sistem i doćiće do brisanja neaktivnih duplih naloga.

Ako je prva bitka odigrana posle ponovnog podizanja servera u podne odigrana na US server u onda će nalog na EU serveru biti nepovratno obrisan!!

I obrnuto.

Ukoliko prvu igru posle ponovnog pokretanja servera odigrate na EU serveru vaš nalog na US serveru će biti uklonjen.

Ponovno reaktiviranje naloga neće biti moguće a ne postoji ni mogućnost migracije naloga tako da budite veoma pažljivi!

B051LjKo
    Participant

Što to u biti točno znači, da se igra starta preko launchera… i sve bi trebalo biti ok? Odnosno da li netko tko već igra na EU serveru ima razloga za strah od Budha sindroma?

Ajkula
    Moderator

Ja sam upravo odigrao partiju i sve pet.

Krenuh s launcherom,gore desno pise da sam europian server.

BTW, ja sam mislio da ce biti patch,a nista.

MiniGun
    Participant

Drvtze jos svijetli?

RimtuTiTuki
    Participant

Ono gore znači da se Budha još danas može vratiti na Eu server.

mora skinuti Eu client, ili skirptu koja mu ponovo omogući odabir servera.

Naravno gubi sav x5 XP koji je nakupio na US serveru, odnosno ima isti količinu XP/silver-a koju je imao prije splita.

Na koji god da se server spoji danas, accaunt na ono drugome se briše za stalno.

B051LjKo
    Participant

Naravno gubi sav x5 XP koji je nakupio na US serveru, odnosno ima isti količinu XP/silver-a koju je imao prije splita.

Na koji god da se server spoji danas, accaunt na ono drugome se briše za stalno.

Brijem da buraz od Bude odavno već tenkića 🙂

Ajkula
    Moderator

..s ekipom iz Alabame i Oregona !! :smt005

Dakky
    Participant

Vrlo vjerojatno, jer je buda lik koji ima polubrata u Slavoniji, i tamo mu je instalirao tenkove i dao svoj username i password da se igra… i to je bila greska… 🙂 .. tako da se taj polubrat sad moze spojiti i odigrati partiju bez da ovaj zna, a mijenjat sifru mu se ne da jer ko ce mulcu objasnit kako da napravi novi akaunt.

I onda se vi cudite zasto ima toliko newbija na serverima..

B051LjKo
    Participant

Object 261

GW E series

T92

T95; 301 mm prednjeg armora i “very powerfull gun” potvrđen…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Ajkula
    Moderator

Kad dolazi sve ovo ? Sad u patchu ili poslije hardwipa?

RimtuTiTuki
    Participant

ne dolazi u patchu 99%, a ne zna si ni da li dolazi prije HW-a

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 436 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.