Home›Forums›World Of Tanks›WoT Caffe›Tips, leeks & trla baba lan info
-
AuthorPosts
-
May 16, 2011 at 10:41 #20345
B051LjKoParticipantMa to su gluposti… poprilične rekao bih… da, neke se stvari ne čine logičnima, da ruski tenkovi su “lakši” za igrti ih od njemačkih, ali da su rusi nešto uber jači… sorry, nisu…
– Marder 2 briše pod sa Su.85B, uzduž i poprijeko
– Jagdpanther je 7 puta bolji od onog Su152 govna
– T-29 owna IS-a
– T32 jebe kewu IS3jci
– M40/43 je bolji od oba konkurenta
– T30 je po meni superioran IS-7
Može se to i okrenuti, pa reći da ke KV broken, da je KV-3 pretvrd za tier 6 tenk, da je Object 704 boleština, T54 vanzemaljac, IS4 bez pandana… da, rola se sve u krug, da neki potezi su čudni i smiješni, ali da jedna nacija ima uber tweaXXXor tenkiće, a da su druge drek… fakat se ne bih složio…
May 16, 2011 at 11:52 #20346
AjkulaModeratorJa neznam zasto ti Srdo uopce slusas devove ,moderatore i ostale koji su napravili ovu igricu,kad imas Bosiljka ,koji je pametniji od njih.
– T32 jebe kewu IS3jci
Ja zbilja neznam kakve je boje droga koju ti pusis.
Em,nisi igrao IS7 , em nisi igrao T30. Na koju foru mozes to ocjenit? To sta si bacio dve partije sa IS7 ili T30 ??
T32 vs. IS3 – IS3 nisi igrao , T32 deset partija. Takodjer komperentan za dat sud.
May 16, 2011 at 12:17 #20347
MiniGunParticipantDjaba ti/nam/im to sto je tenk superioran ako ga ne znas igrat sa svim njegovim manama i prednostima…
May 16, 2011 at 12:39 #20348
B051LjKoParticipantJa neznam zasto ti Srdo uopce slusas devove ,moderatore i ostale koji su napravili ovu igricu,kad imas Bosiljka ,koji je pametniji od njih.
– T32 jebe kewu IS3jci
Ja zbilja neznam kakve je boje droga koju ti pusis.
Em,nisi igrao IS7 , em nisi igrao T30. Na koju foru mozes to ocjenit? To sta si bacio dve partije sa IS7 ili T30 ??
T32 vs. IS3 – IS3 nisi igrao , T32 deset partija. Takodjer komperentan za dat sud.
Ne drogiram se već neko vrijeme… A mišljenje koje sam iznio je moje… ovo je forum, isti služi za razmjenu istih… ne sviđa ti se, odi po kauč…
Što se iskustva tiče, imam nekakvih 150 partija s t29, koji je zapravo identičan kao i T32, osim što je potonji manji i znatno tvrđi, tako da vjerujem dobro mogu ocijeniti mogućnosti istog, bez obzira na “samo” 13 partija, da budem baš precizan… IS-3 sam najmanje vozio, odnosno odvozio sam svega nekoliko partija s istim, ali kad sve podvučem, slabiji je 1 na 1 i protiv KT-a, a kamoli ne protiv T-32… Odnosno barem mi se takav činio u 1000+ tier 8 bitaka koje sam odradio…
Što se T30 tiče, bez obzira što ga nisam imao vlastitog, pristojno sam se nakurvao, što tvog, što krletovog, u konačnici vjerujem preko 50 partija. Po mojem nimalo skromnom mišljenju, 1 na 1, IS7 je inferioran amerikancu…T30 puno brže pada od strane malih napasti, koje ga vrlo lagano buše.. ali hulldownan je monstrum, a čak i na otvorenom, 1 na 1 ubija bilo koji tenk osim Mausa koji ostaje na 8-9 posto (ovo smo testirali ja i krle). Test na IS-7 nisam radio, ali kako Maus sa 3200 HP-a ostaje na 8-9 posto, vjerujem da ćeš se složiti da je IS7 mrtav u šut ili čak dva manje…
May 16, 2011 at 12:39 #20349
RimtuTiTukiParticipantAjk…
Ja sam mu potvrdio da t32 jebe kewu IS3, a to je i službeni stav Devova, koji su potvrdili i testovi.
Pokazalo se da je u IS3 slabiji i od t32 i od KT-a. Testovi su odrađeni na 0.6.4.(gdje je IS3 pojačan, a KT i T32 su oslabljeni)
Brijem da momtzi ipak imaju malo više statistike od svih nas zajedno.
Svakome više/manje paše pojedini tenk. Ali je činjenica da igrači T32 bolje prolaze od IS3 u večini slučajeva.
May 16, 2011 at 12:58 #20350
SrdoParticipantBumo vidli nakon što izađe patch sutra:)
Ali, ako mi čovjek kaže da je glavna misao vodilja da se favoriziraju ruski tenkovi, onda jebemumater…:))
May 16, 2011 at 14:28 #20351
AjkulaModeratorBosiljak,nitko ti nikad nije zabranio da stavljas svoje misljenje na forum.
Stvar je u tome sta ti nemas misljenje o ovim tenkovima,nego ih copy/pejstas od nekog krkana sa balkanskog foruma, od Rimtua , od Krleta , od ostalih….
Do pred malo su ti puna usta bila IS sedmice,kako je to fantastican tenk,a sad odjedamput je najlosija.
Što se iskustva tiče, imam nekakvih 150 partija s t29, koji je zapravo identičan kao i T32, osim što je potonji manji i znatno tvrđi, tako da vjerujem dobro mogu ocijeniti mogućnosti istog, bez obzira na “samo” 13 partija, da budem baš precizan
Ja sam na Tajlandu jebo jednu curu sta ima identicne oci ko Megan Fox,tako da mogu ocijeniti da se i Megan Fox jednako dobro jebe.
@ Rimtu: Ti isti devovi tvrde da t-54 nije superioran prema pershingu i pantheru. Takodjer tvrde da je Hummel ful super s onim bugom,al smo mi specijalci jer ga neznamo igrat. Iskreno,ne vjerujem im bas,njima ni testovima.
Sta se kauca tice , 15.06. cu imat svoj kauc. 😀
May 16, 2011 at 18:25 #20352
B051LjKoParticipantBosiljak,nitko ti nikad nije zabranio da stavljas svoje misljenje na forum.
Stvar je u tome sta ti nemas misljenje o ovim tenkovima,nego ih copy/pejstas od nekog krkana sa balkanskog foruma, od Rimtua , od Krleta , od ostalih….
Do pred malo su ti puna usta bila IS sedmice,kako je to fantastican tenk,a sad odjedamput je najlosija.
Mislim da sam dovoljno star da sam u stanju izraziti svoje mišljenje… i ne treba mi tuđe, niti mi ti trebaš govoriti što sam sam zaključio, a što je izjavio neki rkan na forumu… Sedmica je super heavy medium tenk, po ravnom brza, piči 50 nizbrdo, predobro sloupana, dingabilna milina, od tenka… ako naleti na T30 solo, krepat će, možda ne svaki put, ali slabija je u tom scenariju od T30… što ne znači da u nekom drugom scenariju neće proći bolje od navedenog…
Ja sam na Tajlandu jebo jednu curu sta ima identicne oci ko Megan Fox,tako da mogu ocijeniti da se i Megan Fox jednako dobro jebe.
Ako se dobro sjećam priče, navedena ti je ostala dužna kintu !opr019ft
Sta se kauca tice , 15.06. cu imat svoj kauc. 😀
A do tada, cito :smt007
May 16, 2011 at 18:39 #20353
AjkulaModeratorJa sam na Tajlandu jebo jednu curu sta ima identicne oci ko Megan Fox,tako da mogu ocijeniti da se i Megan Fox jednako dobro jebe.
Ako se dobro sjećam priče, navedena ti je ostala dužna kintu !opr019ft
Dobro se sjecas, al to je druga prica. Bio sam vise puta dole. Na greskama se uci, haha, tako da mi ostale nisu ostale duzne. !opr019ft
May 27, 2011 at 12:24 #20354
B051LjKoParticipantIn Development
Currently in development v.6.5 update. Preliminary patch notes:
New map Redshire (working title, subject to change)
New map Mannerheim Line (working title, subject to change)
US tank destroyers line: Т18, Т82, Т40, M10, M36, T25, T28, T95
New tank M46 Patton, a substitution to M26 Pershing as tier 9 US medium tank. Changes to US medium tanks line according to the revised US tech tree
Multiple bug fixes and improvements to v.6.4.
ETA – end of June – July 2011.
Posted by Overlord at 10:12 PM 92 co
May 27, 2011 at 12:26 #20355
B051LjKoParticipantPreliminary patch notes of v.6.6 update planned for release after v.6.5:
New map Fishing Bay (working title, subject to change)
New map Siegfried Line (working title, subject to change)
New German heavy tanks line: Pz.VI Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf A, Е-75, Е-100.
New US heavy tank М103, a substitution to Т34 as tier 9 US heavy tank.
Soviet heavy tank IS-4 shift to tier 10 and introduction of Object 252 as new tier 9 Soviet heavy tank.
New US premium light tank M22 Locust.
New Soviet premium light tank Т-127.
The introduction of German medium tank Е-50 in v.6.6 update is under consideration.
ETA – July 2011.
May 27, 2011 at 13:07 #20356
SrdoParticipantAjd sad to sve ponovi za one kojima nije jasno… 🙂
May 27, 2011 at 14:32 #20357
RimtuTiTukiParticipantDo kraja 7 mjeseca valja izgrindati T34 i IS4.
May 27, 2011 at 15:56 #20358
B051LjKoParticipantA Patton stiže za metar i po dana
May 27, 2011 at 16:55 #20359
DakkyParticipantAko ste slucajno primjetili da SVI TENKOVI vise ne rade trejsove, i mislili ste da je to slucajno, e pa nije!
Artiljeriju vise nije moguce TREJSATI !!!! dakle ne moramo se micati vise!!!
Da stvar bude bolja ne vidite ni svoje zrno gdje leti!
VRHHHHHHunac igre
-
AuthorPosts
- The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.