No, enivej, just a thought, za ovo vrijeme prije wipea:
(zato ja kupujem lightove i nadam se da sam u pravu)
Uzeti 6-7 light tenkova, pozeljno brzih 50-60-70 km/h, od sve tri nacije. Krenuti igrati s prvim, 30 sekundi traje loading i 30 sekundi treba da poginete (ponekad manje). Sto bi znacilo da je jedna borba cca jednu minutu.
Sto bi znacilo da u najgorem slucaju, ako vasa ekipa izgubi, a vi otkrijete samo 2-3 protivnicka tenka, dobijate cca 100 experienca. U slucaju pobjede (cca 50% slucajeva) i otkrivanja 6-9 tenkova, dobivate po 500 experienca.
S obzirom da prosjecna partija traje 6-8 minuta, potrebno vam je 6-8 tenkova po mojoj matematici.
Isto tako, uzmite u obzir prosjek dobivenih i izgubljenih partija i prosjek puno otkrivenih i neotkrivenih tenkova, sto ispada 25% u najgorem slucaju, odnosno 75% u najboljem slucaju. Sredina je opet 50%, pa takav je i prosjecni experience po borbi — cca 250 experienca.
Matematika:
1 tenk, borba = 1 minuta = 250 experience
6 tenkova, 6 borbi = 6 minuta = 1500 experience
6 tenkova puta 10 borbi svaki = 15000 experienca na SAT !
Meni se cini puno zabavnije od TIgranja ili ISanja po 10 minuta po borbi, za mozda 600, mozda 1000 a mozda u najboljem slucaju 1500 experienca, jer zbroj tih prosjeka ispada manji nego u mojoj matematici 🙂
Edit: bas sam probao sa BT-7, A-20, Leopardom i M5, sa svakim sam zginuo u 30 sekundi i sa svakim otkrio 6-7 tenkova, i na svakom dobio 400 expa bez problema… sto bi bilo 24.000 experienca na sat, sad da li je to slucajnost ili nije, vidjet cemo kroz sljedece dane…