HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainTriple Play konačno i u Hrvatskoj…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

NAPOKON, trebalo je predugo čekati ali izgleda da se nešto [napokon] kotrlja…

Pa evo novih paketa:

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

B051LjKo
    Participant

S tim da je cijena osnovnog paketa, 199 kuna (s uključenom pretplatom za telefon, 30% nižom cijenom razgovora) IP televizijom s 20 TV kanala, Video on demand (12 ćuna po filmu).

Zasebne optičke niti se vuku za fonTele, internet i IPTV tako da nekog klanja među njima ne bi smijelo biti…

Lošija strana priče je da je za sada dostupnost poprilično upitna (samo Zg) ali u razgovoru s VodaTelcima mi je rečeno da Rijeka komercijalno kreće s 9 mjesecom.

Tamo negdje bi treba o i Hitler telecom ponuditi odgovor (ali putem običnih bakrenih parica)… jer vi Matuljci i Ičićanci možete sanjati uptiku u stanu, barem još neko vrijeme…

Eto toliko za sada…

B051LjKo
    Participant

Eh da, u pitanju je Vodatel

Zh0rZh
    Participant

Ajme kako ste skupi :/

BTW si pitao kako se taj TV djeli ako zhelish imat recimo 3 TV prikljucka ?

Kod nas ti je taj triple – play super …ali kad sam ga pitao kako da razdjelim signal na tri televizije mi je objasnio da triple play ukljucuije samo 1 “media box” a za ostala dva je po 100 EUR svaki ??!!!!!!

Ko da ne mogu signal bacit na router pa da ga poslje djelim sam kako hocu … heheh

oces kurac sine …… upcvrc…..

B051LjKo
    Participant

Skupi…. pa ovo je pjesma….. ja sada plaćam jadni net 512/128 + telefon bez besplatnih minuta + IP televizija bez IP televizije + video on Demand = prošeći do videoteke cca 500-600 kuna pa ti vidi da li je ovo skupo… Odoka 3 puta jeftinije s kvalitetom usluge DO U NEBA boljom…..

Zh0rZh
    Participant

cvjetichu …. pa sve to je odavno u “europi” ja ti samo iz iskustva citam “small print” iz ugovora 🙂

p.s.

a to da sam jucer jebo posle 8 mjeseci apstinencije ti moze objasnit zasto odjednom 5 postova od zhorzha

p.p.s.

nije bilo toliko dobro 🙂

B051LjKo
    Participant

he he ma samo udaraj….

Troky
    Keymaster

he he ma samo udaraj….

LOL.. uzeo si mi rijec iz usta !fuck2

B051LjKo
    Participant

HE he sad sam tek vidio su megabiti označeni malim slovom… Ništa čudno za Hrvatsku da nam netko (super 95fora) uvali kajlu i za dodatnih 299 ćuna uvali vezu od 10 milibita 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.