HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainUdavio i boga i vraga…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Daki, sad je možda i prekasno za početi. Ja sam 2 tjedna čekao da mi stave sliku u konkurenciju i počeo sam sa 800-tog mjesta. Sad vidim da nove slike počinju negdje sa 2000-tog mjesta i ima dosta odlučnih ljudi koji rade isto što i ja, naravno.

diGestive
    Participant

KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE

KrLe
    Participant

LOL THX

Anonymous
    Guest

Spustio sam te za jedno mijesto . Sad si 54

KrLe
    Participant

To te ja pitam!

crono
    Participant

Spustio sam te za jedno mijesto . Sad si 54

To sam ja jer sam blokirao kolacice!!!

da ne zaboravite
    Guest

http://en.zoomzoomphoto.com/ApprovalImage.do?imageId=7eaad1e7-f269-469c- b7bf-5c72ae78f76a

PLUS: :smt026

Firefox –> Tools –> Options –> Privacy –> odChekirajj Allowe sites to set cookies

PS: :smt033

nakon otkrica, Crono i moja malenkost smo podigli ga sa 55 -> 49 mjesto i to u manje od 30min.

PSS: :smt030

staite si u bookmark toolbar folder bookmark i otvorite 10 tabova pa kucajteee

KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE KLIK 4 KRLE !opr019j2

KrLe
    Participant

LOL fora je super, dogurali do 39

Dakky
    Participant

Ima jedan nacin jos jednostavniji.

Otvoris u IE sliku preko gornjeg linka, naravno blokirani su ti cookiesi. Kliknes yes, utipkas slova i submitas. 3 put back, opet yes, opet slova i tako u krug 🙂

Lakse nego 100 tabova otvarat 🙂

BTW AFAIK, mogla bi se sloziti skripta…. bila bi podugacka ali bi vjerojatno radila….

Radila bi na principu klikanja “refresha” dok se ne pojavi slika koju bi neki OCR mogao prepoznati i rijesiti…

Onda par puta back i opet Yes. I tako u krug 🙂

edit: i onda pokrenes 100 instanci skripti i imas 10000 glasova u pola sata 😉

LittleCannon
    Moderator

@Dakky

Pitanje?

Sto se desilo sa Googlovim linkom na nasim stranicama?

Odgovor

Pitaj Trokyja

RimtuTiTuki
    Participant

Dobra fora, ja sam glasao jedno 50-tak puta, sutra nastavljam… nemam nekog previse pametnog posla…

Steta sto nisi poslao na obradu u photoshopu evo ti rezultat nakon 3 klika mishem…

KrLe
    Participant

E jebi ga…

Dakky
    Participant

@Dakky

Pitanje?

Sto se desilo sa Googlovim linkom na nasim stranicama?

Odgovor

Pitaj Trokyja

ma znam, ali i ovo sto mi cinimo je cisto varanje, tako da se ne bi cudio da ga diskvalificiraju…. s iste IP adrese primiti 200 klikova za istu sliku je zbilja cudno, a jos cudnije je primiti 2000 klikova iz .hr domene dnevno…..

:smt064

KrLe
    Participant

Decki, ostalo je jos par dana (3 ili 4, do 18.9. sto god to znacilo) poceli su me malo gurat, pa ako vam se da pred večer, jer po danu je site prezagusen, bacite par glasica za mene (ovdje ide smajlic kojem trepću okice)

Graziela!!!

KrLe
    Participant

Buhuhu smrc smrc kmek kmek

Uglavnom, natjecaj je zavrsio, ja sam na 22 mjestu! Ali, cini se da su malo prepravili terms & conditions po kojima je sada natjecaj namijenjem stanovnicima UK, nesto je nebulozno sa nagradama vise se ne razumije koje su nagrade, dobitnik nece biti objavljen 22.09 nego 2.10?, nagrade dodijeljuje strucni ziri a prve dvije slike po glasanju dobijaju neki izlet ili slicno!?. Dakle ili je sad pocela neovisna nagradna igra samo za UK ili su me gadno zajebali!!! Ne moze biti samo za UK jer je na mazda.hr takodjer objavljen zoomzoom natjecaj gdje explicitno pise za sve europljane (da li sam i ja jedan je diskutabilno), uostalom u prijasnjim terms & condition je takodjer to pisalo i objasnjavali su da oni nisu odgovori za poreze i sl. u zemlji iz koje potjecem kao i da ako je bilo sto vezano za natjecaj protivno nasim zakonima oni se od toga ogradjuju.

Sad mi kurca nije jasno!

Cekati i vidjeti…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.