Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

jesu, da.

S obzirom da se radi od 3 DVD-a i usranim torrentima trebat ce jos jedno 6-7 dana da se to skine 🙂

BaXuZ
    Participant

taman prije nego odem na platformu, kako da ti se odužim?

Troky
    Keymaster

može i u naturi 😛

H.T.Get
    Participant

:smt043

BaXuZ
    Participant

šta voće, povrće, meso itd?

e danas su mi javili, idem u nedelju na maltu 3 dana, daljnje detalje neznam još, oće li bit nešto do nedelje?

Troky
    Keymaster

teško… brzina varira od 3-33 kb/s… uglavnom se vrti oko 10k što znači još 5-6dana

RimtuTiTuki
    Participant

Brat mi ima par HBO NBC serija, u petak sam u zg, pa timogu poslat postom u subotu(ili mozda bolje busom), ili ako ides na maltu preko zg ih mozes pokupit

Rome kaze da je jako dobra

heroes malo djetinjasta, ali ok

A od manje popularnih

Lost sezone 1&2, i 7 epizoda 3 sezone

Gilmorice 6&7(ovo je skidao za moju djevojku, ali na platformi moze biti jako dosadno, pa…)

Prison break sezona 1 i par epizoda 2 sezone

Red dwarf sve sezone

Galactica sve sto je bilo u Americi, dakle sezone 1&2 i nekih 15 epizoda 3 sezone

Aj javi se po mogucnosti danas, pa cu mu rec da zaprzi to sutra

B051LjKo
    Participant

Zainteresiran za Rome i Hirojse…

Groo
    Participant

Zainteresiran za Rome i Hirojse…

I ja bi to oboje…… B051 kad dobijes daj ih umnozi i meni.

B051LjKo
    Participant

Zvuči gordo… u hrvatskom prijevodu : Cigani i heroji… hmmm dobro ime za novu HBO seriju…

Jel ima netko Cirkus, navodno je super…

H.T.Get
    Participant

ja zainteresisan za red dwarf 🙂

BaXuZ
    Participant

fala na trudu rimtu, ali ni cigani ni heroji mi nisu baš po ukusu, (čitaj: nema pederluka i vatrenih dečki), prison break i galacticu mi je obećao bosiljak i to će mi mi bit dosta, ali pazi sad, nakon što me je agentica sa malte jutros nazvala i rekla da pakiram kofere za nedelju, nazvala me opet popodne jer se stvar zakomplicirala, naime, trebo sam nakon malte putovat u dansku, ali po nekom novom danskom zakonu, moram imat work permit jer je platforma u danskim teritorijalnim vodama, i sada idem u proceduru dobivanja permita za koju se nezna kolko će trajat. Najbolje od svega mi je da danski konzul u Rijeci nema pojma o tom permitu, kad sam ga nekidan zvao i objasnio mu situaciju, reko je da hrvati već godinama idu u dansku bez viza i ostalih gluposti. Danas se na telefonu poklopio ušima i reko da se obratim zagrebu.

Dakky
    Participant

ja zainteresisan za red dwarf 🙂

I ja isto, stovise, platio bi za njega iako imam flat 😉

Rimtu ako saljes B051 ovo sto je “narucio”, posalji i Red Dwarf, ja cu platit 😉

B051LjKo
    Participant

Rješeno…. RimTu nakrcaj u paket svega i svačega… daKKy plaća pa težina nije bitna 😉

BTW. DaXone trebaju mi butabilni vindozeri, servisno dvopekirani…

RimtuTiTuki
    Participant

Pokusat cu cim vise toga poslat na neki bus u subotu, a ako vam se ne zhuri, stize u utorak sa mojom boljom polovicom, vi recite kako bi radje…

A sto se tice red dwarfa get, javim ti se sutra, pa cemo vec nesto iskemijat…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.