HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsVikend ESL..

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 97 total)
  • Author

MiniGun
    Participant

Mislim da đuleta komotno mozhesh prebacit u 2. skupinu takodjer 😉

Uljanov
    Participant

Da..čestitke Đuli na prinovi..

Nadam se da i mama i beba super..;)

d3uha
    Participant

subotu cu vjerovatno moci jer su posjete u bolnici od 14-16 u bolnici sto znaci da nedjelju necu moci

RimtuTiTuki
    Participant

Nisam tu za vikend.

zvonzi
    Participant

nema me 🙁

Troky
    Keymaster

Nitko da bi riječ rekao o današenjem turniru…

Uljki, svaka čast. Odlična taktika… da je barem bilo malo sreće… morat ćemo te samo naučiti kako da vičeš na ljude i vrijeđaš ih jer drugačije ne ide 🙂

MiniGun
    Participant

Da bi rijec rekao…potpis na receno druga troxa…

Uljanov
    Participant

Hvala Trox..prva je bila loša taktika al smo se snašli a druga dobra taktika a nemamo sreće..

Sutra review..

Uljanov
    Participant

Prva partija:

Prošli bez ispaljenog metka, protivnici se nisu pojavili..ali to nije spriječilo ESL da nas 2 i pol sata kasnije još ne stave u drugi krug di nam je i mjesto..

Druga partija:

Mines mapa – plan jednostavan..5x IS3 2x svjeća..svijeće 1. grad, druga otok, 1 IS3 ostaje na “TD poziciji” uz vodu a ostala 4 direkt na njih kroz sredinu bez zauzimanja brda..

Protivnici su imali 3 xT32, Tigar 2, Humel, Leo i T1..jedino što sam vidio da bi nas moglo zaustavit je da nas dočekaju na sredini što i jesu!!..:/

Nel i Trox zauzeli brdo što nije bio plan, ja na 30% što isto nije bio plan ali Ganić i ja se vraćamo prema bazi i okružujemo brdo i krećemo kroz grad gdje im dolazimo s leđa o 2xIS3 s brda i 2XIS3 s leđa i to je bila gotova partija..4 tenka u klopci..Leo nam je prošao iza leđa i počeo kepat ali je Sike bio osigurač na toj strani i rješio situaciju..

Malo je bilo zbunjenih situacija ali smo to kao individualno odlični igrači rješili sve u svoju korist..

Treća partija:

Red Tide mapa Prokhorovka..

Likovi imali bizarnu postavu..2xIS3. 2xKT,2xSU26 (!!!!!) i Leo..Mi isto osim ISU umjesto IS3..

Taktika:

Preko polja kroz kanale drito na južnu šumicu na K1/2 što je, moram priznat, genijalna taktika koja mi je slučajno pala na pamet..svijeće selo i brdo..ISU u rupi na F2 ako se ne varam i pokriva nas dok ih mi iz kanala osvjetljavamo..

Krenili svi, pomeli T1, došli do šumice, sve idealno..rješili ove male SU26 govnare i 1 IS3 te 1 KT..U tom trenutku smo vodili 5:2 i nekim čudom smo to izgubili..pametno su odigrali..skrivali se iza olupina od BL10 a mi uz malo nepažnje izgubili jednog po jednog..da smo imali malo treninga na leđima eto nad u četvrtfinalu..

Sve u svemu ODLIČNO DEČKI!!

Čestitke na 2 nadprosječno dobre partije!!..

moby
    Participant

12 min. do match-a ima nas 4 na TS-u! #WIN

zvonzi
    Participant

čestitke!

v3s3li
    Participant

A čemu penalty point?

Uljanov
    Participant

B051LjKo
    Participant

Ovaj vikend sam nazočan!

Uljanov
    Participant

Ja sam od četvrtka ujutro do ponedjeljka out..:(

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 97 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.