Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

Gnjida
    Participant

Ljudovi,jel igra neko 2.8.5. na sedmici?

Kika me iz igre i napiše Nekaj ” failure punkbusterA exe”. U kontrol panelu u procesima uopće ne vidim pbA i pbB …ono,nema ih uopće. Kaj da radim?

Bajdvej…Ludi su opet počeli tuć po dvojici,jer u ovih godinu dana nisu uspjeli naći nikakvu adekvatnu zamjenu! 😀

KrLe
    Participant

igram ja, ali ti nisam baš najadekvatniji za tehničke savjete, ako nemaš pbA i pbB u procesima, onda nisi instalirao punkbuster…

Dakle trebao bi instalirati isti.

E sad, otkud šta i kako, to će ti morat netko drugi reć, jer se ja ne sjećam… Eventualno dok dođem doma mogu probat skužit šta i kako pa se javim, ako me ne preduhitri netko pametniji.

Btw mi smo skoro svi na win7 troky, pepich, rimtu, bosiljko… dakky?…

RimtuTiTuki
    Participant

davno sam ih instalirao… ali mislim da treba ici rucno pokrenuti instalaciju punkbustera iz america’s army\pb foldera. pb_setup ili nesto slicno

Troky
    Keymaster

Skini PBSetup sa http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

i instaliraj ga kao admin na svom kompu (pretpostavljam da si admin po defaultu)

Uglavnom, nakon instalacije će se pokrenuti nekakv self-test koji će ti javiti da li ti PB radi kako treba ili ne.

Robbotaj i ui procesima bi trebao biti aktivan PnkbstrA… PnkbstrB se podiže i spušta s armijom

njonjo
    Participant

ja neki dan instalirao, radi, al mi CDC zadaje glavobolje

LittleCannon
    Moderator

@Njonjo

Pretpostavljam da imas 64 bitnu 7micu.

Ako je tomu tako onda moras skinuti i CDC64.zip fajl u kojemu imas readme kako ga instalirati.

@Krle

Nekad su zbog blasfemije ljudi zavrsavali na lomacama! !opr019gy

Dakky
    Participant

Btw mi smo skoro svi na win7 troky, pepich, rimtu, bosiljko… dakky?…

NOT… ja se drzim Viste ko pijan plota… preporod u odnosu na XP, ne da mi se prelazit na 7micu iako imam original Professional doma 😀

njonjo
    Participant

@LC

Probao, pa nije radilo, sad proradilo… hmm

thx

Gnjida
    Participant

Rješio…moral sam samo staviti da mi AA bude kompatibilan sa XP-om

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.