HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsWoT funcup (ne ESL)..22.10.2012

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author

Srdo
    Participant

Naravno, sada sam ja kriv.

Glupost.

U pravu si što je prijava otvorena tek u pola šest, ali tome nisam ja kriv.

Isto tako nisam kriv što pola klana boli kurac za tenkiće.

Uljanov
    Participant

Stvar je ovakva..Srdo nije ništa kriv..

Tim se trebao otvoriti prije 2 tjedna..ja sam otišao u Zg i Ši i rekao sam Ganiću i Killeru da otvore..nisu..ali nije ni njihov problem..ja sam otvorio tim zadnji dan jer sam zadnja 2 tjedna bio, manje više, svaki drugi dan za kompom i putovao dosta..ali nisam ni ja kriv..

Krivi su članovi klana jer misle da u ovom klanu ima 23 člana..njih nema..najviše ljudi što se prijavilo za natjecanja u zadnjih 12 mjeseci (godinu dana) je 11, prosjek je 8 prijava za turnire..to što se prijavilo 9 je super jer je iznad prosjeka..

A to što je “administracija spora” je problem što na kraju krajeva ja jesam administracija..

A ukoliko netko misli da bi to trebalo bolje i brže funkcionirati meni bi bilo iznimno zadovoljstvo da netko drugi preuzme prijave za turnirem ESL, čitanje foruma, visiti na IRCu ESL-a, uploadanje slika, postavke rezultata, eventualnu komunikaciju s drugim klanovima i ljudima vezanim za klan i suradnju s drugim klanovima…neka slobodno preuzme..naravno vođenje ekipe (taktika) je na bubnju svaki meč što se mene tiče i može i to netko preuzeti ako se nekome ne sviđa ili može bolje..

Na kraju, moj zaključak je ovo..

Krivi smo mi što mislimo da imamo 23 člana u klanu..

ArMaDa
    Participant

ono sto bih vam ja obojici odgovorio ne stane u ovu malu kucicu 🙂 objasniti cu vam na ts-u.-)

Ajkula
    Moderator

Ok ljudi, zaboravimo pomalo ovo i ucimo na greskama.

Po meni, Uljanov radi odlican posao sta se tice organizacije oko ESL-a.

Uostalom vidi se i po ovome, cim je bio offline na par dana, nastalo je rasulo.

Uljanov je ,prije nego sta je otisao, odredio zamjenike koji su sve to trebali odradit. Al nisu.

Ubuduce, ako Uljkija nema, neka odredi dvojicu koja ce odradit njegov posao.

Al zbilja odradit, a ne sutit i pravit se mutavi. Ako misle da ne mogu ili neznaju ,nek kazu jasno i glasno,tko god bio; pa cemo se dogovorit.

MiniGun
    Participant

Ako je tako lakse, ajmo trazit krivca i spalimo ga na lomaci…i to 3 dana kasnije. Bas me zanima dali bi vodili istu raspravu da smo se sjetili srat 3 dana prije zadnjeg roka prijave.

Moja isprika Ulyki, al’ iskreno nisam shvatio da se meni ili ikomu ostavilo nesto za napravit ni da te nece bit 2 tjedna, buduci da si prvotno zabrijao da je 16og turnir. Ne znam, mozda grijesim, al’ prijavu je mogao bilo tko napravit kad je vec shvatio da vrijeme istice.

I uz tu 5-12 prijavu, mislim da je od 17:30 do 19 bilo dovoljno vremena za prijavit se…Kao sto i mislim da smo prije 6 mjeseci prijavili, mislim da se nitko osim 9 prijavljenih ne bi i prijavio, eventualno jos ljudi koji su se u zadnji cas mislili prijaviti u pon. Neupitno, naklon do poda za ono sto Uljki radi za ovaj klan.

Uljanov
    Participant

Ma moj tekst je bio ciljan na to da smo svi/nitko krivi..bilo pa prošlo, bude bolje..nećemo se bazirati na ništa što ima više od 8-9 ljudi i mašala..;)

Fala dečki na podršci, svojih 100 kn dobijete kad se vidimo..Ganiću ti 50 jel sam osjetio blagu kritiku..:)

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.