Stvar je ovakva..Srdo nije ništa kriv..
Tim se trebao otvoriti prije 2 tjedna..ja sam otišao u Zg i Ši i rekao sam Ganiću i Killeru da otvore..nisu..ali nije ni njihov problem..ja sam otvorio tim zadnji dan jer sam zadnja 2 tjedna bio, manje više, svaki drugi dan za kompom i putovao dosta..ali nisam ni ja kriv..
Krivi su članovi klana jer misle da u ovom klanu ima 23 člana..njih nema..najviše ljudi što se prijavilo za natjecanja u zadnjih 12 mjeseci (godinu dana) je 11, prosjek je 8 prijava za turnire..to što se prijavilo 9 je super jer je iznad prosjeka..
A to što je “administracija spora” je problem što na kraju krajeva ja jesam administracija..
A ukoliko netko misli da bi to trebalo bolje i brže funkcionirati meni bi bilo iznimno zadovoljstvo da netko drugi preuzme prijave za turnirem ESL, čitanje foruma, visiti na IRCu ESL-a, uploadanje slika, postavke rezultata, eventualnu komunikaciju s drugim klanovima i ljudima vezanim za klan i suradnju s drugim klanovima…neka slobodno preuzme..naravno vođenje ekipe (taktika) je na bubnju svaki meč što se mene tiče i može i to netko preuzeti ako se nekome ne sviđa ili može bolje..
Na kraju, moj zaključak je ovo..
Krivi smo mi što mislimo da imamo 23 člana u klanu..