HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaZa tračerske kuje….

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 135 total)
  • Author

Dakky
    Participant

imamo match danas na WT-u u 20.30 4v4 … mogli bi dakle dogovorno u 22.00 trening?

Cemo danas isprobat server?

Ako vam se da, evo podataka:

server2.ri051.com

password: trening

ping bi trebao biti manji od 40… ali nece primiti vise od 10 ljudi …

B051LjKo
    Participant

I tako nam treba 4vs4 trening…. i to baš trening, sa uvježbavanjem situacija…. scrim kvaliteta je manje bitna…

Dakky
    Participant

Eto server je podignut, veceras lap necu nigdje nositi pa ce bit cijelu noc dignut server, ako ste za …. da ga napokon probamo…

Gnjida
    Participant

Eto server je podignut, veceras lap necu nigdje nositi pa ce bit cijelu noc dignut server, ako ste za …. da ga napokon probamo…

Ja ću svakako pokušat okupit svoje zlikovce….iako mene malo jebu ti kasni termini jer fakat živim u malo nezavidnoj situaciji.Naime….ono sa puncem i punicom je fakat istina :smt085 Kad igram do kasno navečer,stalno zapitkuju moju malu….kao ono:jel možda ovisan,da nije to neka bolest,kako može tolko dugo gledati u ekran itd….itd…

B051LjKo
    Participant

Hehe, standardno… a jebite se… ti nemreš kasno navečer… Ica nemre prije 10… grrr, ajd nešto ćemo organizirati, ako niš htio bi se s tobom prošetati po mapici… 🙂 za rukicu se držeći…

B051LjKo
    Participant

kiTa, nemrem ni ja danas… grrrrrr fUj

Dakky
    Participant

fUuuj Bosiljko. Jel mos match pucat?

B051LjKo
    Participant

njet, frend je diplomirao… i moram bit KrLetu pratilja za večeras 🙂

Dakky
    Participant

a di cete ti i KrLe veceras? 🙂

B051LjKo
    Participant

Frend diplomirao… kod njega doma….

BTW. Lude koje, nedelja 20Sati, trening, NE ZAJEBAT!!!

Ganci
    Participant

Ja ću svakako pokušat okupit svoje zlikovce….iako mene malo jebu ti kasni termini jer fakat živim u malo nezavidnoj situaciji.Naime….ono sa puncem i punicom je fakat istina :smt085 Kad igram do kasno navečer,stalno zapitkuju moju malu….kao ono:jel možda ovisan,da nije to neka bolest,kako može tolko dugo gledati u ekran itd….itd…

u potpunosti te razumijem, starci od moje zive dve ulice dalje od nas i nepresatno kenjaju, tj samo stara rospija kenja dok punca boli kita za mene,

no punica zna rec

” kaj nere bit normalan muz ko i ostali, hodat po birtijama nego bas mora sjedit pred tom kutijom ” :smt098

RimtuTiTuki
    Participant

no punica zna rec

” kaj nere bit normalan muz ko i ostali, hodat po birtijama nego bas mora sjedit pred tom kutijom ” :smt098

I ti se zhalis na punicu…iskoristi to kako znas i umijes… ovakve punice su zlata vrijedne… :smt005

btw, sta kazete na novi sig na HCL-ovom forumu?

LittleCannon
    Moderator

btw, sta kazete na novi sig na HCL-ovom forumu?

Mrak

Ganci
    Participant

do jaja and come back 🙂

rivers sajkolidzi 🙂

cruel man just too cruel 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Hehe… zahvalimo cvjeTiChu na kreativnoj ideji…

A sta cekate, pomozite im da dominiraju barem HCL-ovim forumom, a za svjetsku dominaciju, ce ipak malo pricekat :))

btw. nemogu vjerovat da smo opet zablesirali HCL-ov server…

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 135 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.