HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaZa tračerske kuje….

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 135 total)
  • Author

FFC.Zellenny
    Participant

Da, prvi je zelen jer gleda svog lika, a druga dva ti gleda na onaj šugaviji M4 zoom (mislim 2x)

BaXuZ
    Participant

crveni je moguc, kad uzmes oruzje od enemy-a ili sa onim glupim poluscope-om, al za zeleni bas i nisam cuo.

Dodushe zelleny mozda ima pravo. !blond

Ganci
    Participant

Rimtu fala na info idem kopat dalje o njima… 🙂

no u svezi PBSS-ova mislim da koliko su glupi i primitivni postoji taj jednoznamenkasti broj IQ-a koji ima govori da koriste nesto sto PBSS ne snimi a to je “shadowi” koji ne bacaju na pod nego 100 metara iznad protivnika i ostale nebuloze koje spadaju u kategoriju “Elite Private Hax “

Dakky
    Participant

Sorry sto upadam, ali me bas zanimalo, dali PB snimi sliku koja je u overlayu sa Armijom.. odnosno npr. Listu igraca na Teamspeaku ili slicno…

Odnosno da li je moguce da postoje hackovi koje igrac vidi, a PB ne moze “slikati” ?

Pozz

RimtuTiTuki
    Participant

crveni je moguc, kad uzmes oruzje od enemy-a ili sa onim glupim poluscope-om, al za zeleni bas i nisam cuo.

Dodushe zelleny mozda ima pravo. !blond

Provjerio, nazhalost i zeleni se pojavljuje…

H.T.Get
    Participant

Cheat ili hack koristi opciju blokiranja pb screenshota. Ako cheater na monitoru ima krizic ili oznaku enemija, cheat ce blokirati pb, ako ne, onda ce ga dozvoliti. Tako dobivate da dio screenshotova ima a dio nema.. Provjerite nekoga za koga ste sigurni da ne vara i primjetit cete da sve vide SVI sshotovi, eventualno jedan ne. A kad vam je lik jako mutan, onda se par vidi a par ne vidi. Slucajno?

Druga stvar koju ne vidis na screenshotu je aimbot i autofire. Priznajem da ima ljudi koji fantasticno pucaju i super su u u bliskoj borbi, na par metara, ali isto tako ima ljudi koji su nepobjedivi u tome, to jest, svaki put pucaju prvi (cim se pojave) i svaki put je to HS ili svi meci u tijelo. Auto fire i aimbot.

Ganci
    Participant

Sorry sto upadam, ali me bas zanimalo, dali PB snimi sliku koja je u overlayu sa Armijom.. odnosno npr. Listu igraca na Teamspeaku ili slicno…

Odnosno da li je moguce da postoje hackovi koje igrac vidi, a PB ne moze “slikati” ?

Pozz

da teamspeak overlay se vidi u PBSS-u, ne kuzim se dovoljno da idem previse u detalje ali me posebno zacudilo kad sam cuo to za sjene jer kad pogledate bilo koji PBSS nema sjena na njemu… pa su zato isli explojtirat takvo sto….

a sto se tice aimbota, ipak mislim da se on vidi

FFC.Zellenny
    Participant

Ne možeš vidjet aimbot. Mislim možeš ako je tako napravljen, al to je rijetko

RimtuTiTuki
    Participant

Ma kuzim ja sta se vidi ili ne vidi, al se isto tako sjecam da sam negdje na netu procitao da bilo koji drugi oblik aim-a ili drugacija boja automatski znaci cheat…

A mos ga jebat… pbss nikad nece moc uzimat citav ekran za ss, tako da nemos znat dal je on imao dignut scope, ili ukljucen radar… a problem u zadnje vrijeme cak ne predstavljaju public cheatovi, jer su oni otkriveni u roku par dana, nego privat hackovi…

npr. bilo mi je zanimljivo procitat sta se desava kad netko napravi public cheat koristeci nesto iz nekog private hacka, kako gamad popizdi na njega… LINK

BaXuZ
    Participant

blah, fuj 2.7 fuj punkbuster, sad sam malo blizzardiro, kakve gamadi se skupilo, fuj, sva sreca da sam tata mata na mapi inace ode FR nizvodno. LIK u assaultu, nikad ga vidio prije, rusha unutra, kolje sve pred sobom i heka obj svaku rundu. Onda je dobio po piksi od mene par puta, pa se rekonekto sa 100 honor akountom i doso k meni u def. E sad, ja lijepo rush preko zida i poginem i snimam njegov gameplay. Najprije, mali ne prestaje se micat lijevo desno gore dole, i to sve po top roofu, a ima sniper i dijeli headshotove preko pol mape iz trceceg stava, onda malo igra normal, pa onda opet malo, onda se joina neki frend u ass pa pistoljem kolje def, jednog po jednog i uleti u zgradu a nas malac sa krova kroz zgradu ravno tamo kamo je ovaj krenuo (south office), znači nije zakempo kod obj sto bi 99% ljudi napravilo, nego drito rush pred njega i normalno dobije po tamburi, chime? pistoljem. mislim LOOOOOL, ne trude se ni skrivat.

laganini diskonekt, sad se mislim dal da deletam onaj guide za blizzard sto radim

B051LjKo
    Participant

E ne trebaš pisati guide za bliZZard, već postoji 🙂

BaXuZ
    Participant

da, a kakav i gdje?

B051LjKo
    Participant

Pa foxholesov 🙂

FFC.Zellenny
    Participant

Čuo sam trač da je Cigo izašo iz jebača… !blond

BaXuZ
    Participant

daj iljko ne kakaj, jesi li ga uopće pročito

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 135 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.