HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaZa tračerske kuje….

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 135 total)
  • Author

crono
    Participant

Igrali smo mech na PCR protiv brutala, sa CDC-om je igrao sasvim normalno!!Ali sa CDC-om.

B051LjKo
    Participant

hehe, i LuDi su ispušili od drekavaca… kako li je lijepo smijati se tuđoj nesreći hihihi :smt098

Što je najgore, onaj kreten od Ice je još uvijek u “wow dečki stvarno dobro pucaju fazi” “ono, za dvije klase su bolji od mene”…. Hehe, Pepić posudi mu tvog psihijatra, ima još jednog pacijenta…

nego Ica, danas su naši dečeci igrali protiv Nejmijeva #selecton klana na TWL-u, pogađaš rezultat :-)… Evo interesantne anegdote iz meča…

[00:18] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]Troky

[00:22] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]Crono

[00:24] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]BaXuZ

[00:29] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]Lamb-lover

Gnjida
    Participant

hehe, i LuDi su ispušili od drekavaca… kako li je lijepo smijati se tuđoj nesreći hihihi :smt098

Što je najgore, onaj kreten od Ice je još uvijek u “wow dečki stvarno dobro pucaju fazi” “ono, za dvije klase su bolji od mene”…. Hehe, Pepić posudi mu tvog psihijatra, ima još jednog pacijenta…

nego Ica, danas su naši dečeci igrali protiv Nejmijeva #selecton klana na TWL-u, pogađaš rezultat :-)… Evo interesantne anegdote iz meča…

[00:18] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]Troky

[00:22] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]Crono

[00:24] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]BaXuZ

[00:29] #sel.Orange_Devil- killed [Ri051]Lamb-lover

E,Ljudi…ne da su nas dobili…nego su nas ZDROBILI!!! !opr019hx Hedšot za hedšotom…i to sa kilometra…nešto neviđeno! Da vam na brzinu opišem….dakle…ako kampaš na northu i vidiš njega u djeliću sekunde…….ti ne stigneš niti zapucati,a već si mrtav ili opako crven.Ili ono…ja čuvam obđektiv…a klinac samo prođe pokraj vrata i momentalno me zacrveni….koda zna di sam.Najžalosnije je što ja kao i Ica…..mislim da ne varaju !opr019hg

LittleCannon
    Moderator

E zato cemo pricekati VG

On tebi HS ti njemu samar, pa da vidimo tko ce duze izdrzati.

Ah da mogu se kladiti da u VG nece pucati niti 50% od ovoga kako sada pucaju

B051LjKo
    Participant

Najžalosnije je što ja kao i Ica…..mislim da ne varaju !opr019hg

:smt042 :smt044 !opr019hg !opr019hg

Gamad obična…

!opr019ir !opr019hx :smt078 !opr019hd !opr019hd !opr019hd

B051LjKo
    Participant

Reću ću i više, nije li vam čudno da takvi pucači nisu suvereni vladari bilo Pulic servera, bilo liga i laddera… Koliko god ja mislio da je Grza napuhani seronja, nisam primjetio nikakvu uber dominaciju na mapama koje mu nisu matično dvorište [čitaj weapons cache], kamo ne zna u kojoj milisekundi treba od čega odbiti nadu, kamo se skaže i puca napamet iza kakvog zidića i slično…. Njet, dobili su nas na borderu… jesu, da je bio spanking, nije… uostalom, pobili smo ih 3 puta do zadnjega, a vi… koji u zadnje vrijeme pucate border češće od nas budete rasčerečeni od tima kojeg Grza&company po defaultu pobijeđuju… Nije vam čudno?! I dalje mislite da “dečki stvarno dobro pucaju”…

B051LjKo
    Participant

Uostalom, tko vas jebe… barem ću s mirom uživati u neutješnom četveroboju za treće mjesto… makar ga organizirali u kućnoj radinosti 🙂

Ganci
    Participant

E zato cemo pricekati VG

On tebi HS ti njemu samar, pa da vidimo tko ce duze izdrzati.

ne pricas puno ali pricas pametno…

zalazem se za to da ovakav tretman se uvede u praksu na LAN-u pod naslovom “Fair Play” !opr019g2

Dakky
    Participant

Ja se mogu kladiti da niti 50% ovih sto “dobro” pucaju nece doci u VG. Vjerojatno da se ne obrukaju.. “kad ih netko gleda” da ne mogu pucat kako inace pucaju, ili tako neki razlog ce smisliti…….

Lamb-Lover
    Participant

šta je VG? !opr019i1

P.S. AAAA skužio sam, velika gorica.. or is it?

BaXuZ
    Participant

ovaj put će i barba BaX u VG, he he, kako ja volim čupat uši djeci, pogotovo kad se ta djeca zovu Ivan Grzela, naime, idem gore, al ne mislim igrat, mislim se samo šetat

LittleCannon
    Moderator

ovaj put će i barba BaX u VG, he he, kako ja volim čupat uši djeci, pogotovo kad se ta djeca zovu Ivan Grzela, naime, idem gore, al ne mislim igrat, mislim se samo šetat

Ti ces biti nas “kruzni” ™ i dijeliti slapshotove :smt079

LittleCannon
    Moderator

btw. jel ima neke potvrde da ce VG-a uopce biti ove godine?

LittleCannon
    Moderator

BaXuZ
    Participant

356 mph iz nekoliko pokusaja, SUPER PIMP

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 135 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.