Username
Password
Remember Me
Register| Forgot Password?
Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Opcenito – Main›Zasto me nema?
njeznik, ne kaki, nego izadji iz jazbine i napij se ko muskarac, npr. ko dakky. btw srijedu ne radis, bogohulnice, ne zbog sebe, nego zbog toga sto ti musterije ne rade
njeznik, ne kaki, nego izadji iz jazbine i napij se ko muskarac, npr. ko dakky.
btw srijedu ne radis, bogohulnice, ne zbog sebe, nego zbog toga sto ti musterije ne rade
Jašte podobre… nu nježni… desetka riverić, do’će Bax po tebe :smt077
nisam ni gledao.. klikni i odi pod tehnologija -> internet -> članak o p2p
nisam ni gledao..
klikni i odi pod tehnologija -> internet -> članak o p2p
ništa novoga tamo, čak i ja znam više od autora članka, dobra vijest je da se Dakky smilovao i pomogao mi da namjestim DC++, jeben je ako imate siemens 515 router
A da odemo prvo do prascica as je tamo veceras belfast food pa onda u River??
Ako Bax ide van , onda bi i ja mogao.
Neopisiva želja mi je vidjeti Baxove vruće plesne korake .
p.s. Baxić , jel bi bilo bed da pokupis čika Ajkulu na Podmurvicama ?
nije bed, al ne garantiram da ces vidjet korake, to ide spontano, kad sam u elementu
Znaci kakav je plan?
Kad u prascu a kada u Riveru?
BaX, ti bi mi mogao prije rivera doteglit kantu&karticu…. i usput me eventualno ukrcat u auto 😀
Bax, the Bus driver… se nalazimo u prascu ili Riveriću…??! Onda?
A jel netko zna kad počinje koncerat u prascu. River će bit zanpra u deset
Enigma rješena… gathering point je Prasac… 22h, koncerat počinje u 11, dakle taman u 1 stižemo u river…
PS. Bax namami pepića teglicom ušećerenih smokvi, opali ga ciglom po glavi, strpaj u bunker i iskrcaj ispred prasca…
vidim da se moram preselit’ u Rijeku….
Ma ne moras , mi to foliramo zbog gastarbajtera ..lol
:smt046
Kako je bilo u Riveru, ja sam sa svojom ekipom bio u prascu , a onda sam zaglibio sa Lambom i njegovima na sanku.
BTW
Od prasca do buke sam pao sa motora 4. puta (slovima ČETIRI) kako me Lamb napio, sad me malo boli ljevo rame i lakat!!!
Log in / Register