HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeZlato u igri

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

Srdo
    Participant

U ruskoj verziji igre je jedna rublja 8,3 zlata.

Jedan dolar je 30 rublji, tj. 249 zlata.

Ispada da bi mjesec dana premiuma (trenutno je 2500 zlata) bilo $10.

To sam spreman platiti 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Pa to se zna već duže vrijeme…

Navodno se sprema nešto što bi bilo još prihvatljivije od toga.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/24117-kad-ce-biti-softwipe/page__view__findpost__p__372926

Srdo
    Participant

Dakky
    Participant

I ja cuh da se sprema nesto prihvatljivije. Iskreno, 54 kn mjesecno mi je ok prvi mjesec, dalje vrlo vjerojatno ne dam.

Kad bi bar stavili 10 eura 2500 golda + mjesec dana premium, to bi bilo super

RimtuTiTuki
    Participant

Sprema se ono što je već u Rusiji

Od kuda ti taj info… jedino što sam ja našao na forumu je ovo što je Vuk napisao, o tome da ima dobre vijesti oko golda koje ne smije podijeliti…

A s obzirom da se za Rusku cijenu zna već jako dugo, pretpostavljam da će po nečemu biti jeftinije.

Ovaj link koji si stavio je iz 8. mjeseca…

B051LjKo
    Participant

Kad bi stavili 10 Erua 250 000 golda + godinu dana premium bi bilo još bolje… i jedno i drugo je nerealno…

Srdo
    Participant

Nema šanse da kod nas bude jeftinije od $10. Kod nas će najvjerojatnije biti €10.

Rimtu, nema veze što je iz kolovoza, isti princip će se primjenjivati i na ostala tržišta:)

Dakky
    Participant

Nema šanse da kod nas bude jeftinije od $10. Kod nas će najvjerojatnije biti €10.

Rimtu, nema veze što je iz kolovoza, isti princip će se primjenjivati i na ostala tržišta:)

Preskupo, predvidjam im skoru propast ako takav koncept bude. Meni je malo bilo 500 golda dnevno, da bi pretvorio sav free exp, a davati vise od 50 kuna mjesecno “samo” za Premium je overkill. AKO uz to daju jos nesto golda za free exp konvertati, onda mozda i ima smisla, iako je trenutni omjer golda i free expa loš.

Na A20 sam imao 50.000 expa prije “puta 5” eventa i po njihovoj racunici trebao bi pljunut 40 eura da to exchangam, mos mislit, ova igra nije toliko dobra, a di je jos 50.000 koje imam na Leopardu, 100.000 na SU-26, i 50.000 na BT-7… dakle 200 eura ukupno za to konvertat, pa nisam lud

Ajkula
    Moderator

Kad bi stavili 10 Erua 250 000 golda + godinu dana premium bi bilo još bolje… i jedno i drugo je nerealno…

…i jos kad bi razvojni tim poslao tajlandjanku doma, masaza i happy end.

B051LjKo
    Participant

Preskupo, predvidjam im skoru propast ako takav koncept bude. Meni je malo bilo 500 golda dnevno, da bi pretvorio sav free exp, a davati vise od 50 kuna mjesecno “samo” za Premium je overkill. AKO uz to daju jos nesto golda za free exp konvertati, onda mozda i ima smisla, iako je trenutni omjer golda i free expa loš.

Na A20 sam imao 50.000 expa prije “puta 5” eventa i po njihovoj racunici trebao bi pljunut 40 eura da to exchangam, mos mislit, ova igra nije toliko dobra, a di je jos 50.000 koje imam na Leopardu, 100.000 na SU-26, i 50.000 na BT-7… dakle 200 eura ukupno za to konvertat, pa nisam lud

Pa tko te tjera konvertati?

Dakky
    Participant

Pa cemu onda sluzi taj “free exp” kad nije free?

Vec bi mogao Mausa voziti da mogu sav XP konvertati

Srdo
    Participant

Točnije pitanje bi bilo: tko te tjera igrati s tenkom kada ti je već dobio elitni status, a nije tier 8, 9 ili 10?:)

RimtuTiTuki
    Participant

Overlord je potvrdio da je od dana početka open beta testa planirano da prihod zlata (gold) bude 250 na dan umesto 150 , kao do sada.

Evo dakky, bit će još malo više golda…

B051LjKo
    Participant

Točnije pitanje bi bilo: tko te tjera igrati s tenkom kada ti je već dobio elitni status, a nije tier 8, 9 ili 10?:)

Tko te tjera uopće igrati sa bilo kojim tenkom? Smisao igre je igra, ne grind…

Dakky
    Participant

Tko te tjera uopće igrati sa bilo kojim tenkom? Smisao igre je igra, ne grind…

Da u armiji nije bilo honora i spike “moram doc do 30 honora!!” pa “moram imat 40” , pa “moram imat 50 bit cu uber”, igra bi bila samo jos jedna pucacina u nizu..

tako je i s tenkovima, statistike su namjerno tu i “display player details” je namjerno tu, uber je imati puno expa i brdo dobrih tenkova, da toga nema igra se ne bi igrala… koliko god bila “zabavna”

Smisao igre je igra, tu se slazem, ali to ne ide bez grindanja, ajde uzmi u platoon lika koji ima tier 3 tenk jer bi se samo htio igrati!!! (edit: rec ces mu da nagrinda tier 8,9,10 i da onda moze)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.