Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Members Onlyโ€บOglasna plocaโ€บZoks

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author

zoks
    Participant

hvala vam ljudovi !banana !banana !banana !banana !banana !banana

BaXuZ
    Participant

willkomen m8

Dakky
    Participant

PA TO JE NEVJEROJATNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoks je bio toliko sretan da je primljen u klan da je snagom misli uspio sprziti svoje napajanje, a nadajmo se da nije napajanje za sobom nije povuklo maticnu i ko zna sta jos.

Zapravo, mozda i nije napajanje, ipak je to Antec 350W, vec maticna, kojoj su svi kondici ispupceni i na gornjoj strani kondica se stvorilo nesto ljigavo zuto kao hrdja … ja sam ju skinuo s kacavidom i otkrio da su ispupceni fuuuul.

Nadam se da maticna nije povukla proc i graficku za sobom ili ko zna sta…………..

Koji FAKIN BED LAK !!!!!!!!!!!!!!!!

Ima ko Sckt A plocu viska da prodaje?

(malo kasnije cemo detaljno testirati sta je vrisnulo pa se javimo)

RimtuTiTuki
    Participant

Imam ja jednu staru, al se nesto kolje sa memorijom, odnosno malo radi, malo ne …

amd-ov chipset gore, fsb na 133 mhz, ako mu odgovara poklonim mu je …

detaljnije na GigaByte GA-7DXR+

Dakky
    Participant

isprobat cemo sta je riklo, ako je maticna, javimo ti ! inace ploca se cini cisto ok kao zamjenska i aa bi se cisto ok vrtilo na njoj sa sadasnjim komponentama… (xp1700, 2×256 ddr400, R9100)

Dakky
    Participant

potvrdjeno, rikla maticna

Troky
    Keymaster

zamijeniti kondenzatore i mozda proradi

Dakky
    Participant

Ponajprije zahvale CroNu koji je zoxu posudio jaci komp nego sto je imao – Bartona 2500+, R9600 itd….

A sad, dakle, maticna je 100% vrisnula, vrisnula je i jedna plocica RAM-a (75%), graficka (60%), druga plocica rama (50%), mrezna (30%)…

Dakle nadajmo se da ce nam dragi Zox nabavit neku lovu i kupit novi stroj u sljedecih par dana..

crono
    Participant

Ponajprije zahvale CroNu koji je zoxu posudio jaci komp nego sto je imao – Bartona 2500+, R9600 itd….

A sad, dakle, maticna je 100% vrisnula, vrisnula je i jedna plocica RAM-a (75%), graficka (60%), druga plocica rama (50%), mrezna (30%)…

Dakle nadajmo se da ce nam dragi Zox nabavit neku lovu i kupit novi stroj u sljedecih par dana..

Zahvaljujem ja na pivi !drinkers

BaXuZ
    Participant

Sta su ti ovi postoci, stupanj ostecenosti? ๐Ÿ™‚

Dakky
    Participant

ne, nego koja je sansa da je nesto vrisnulo.

graficka radi (daje sliku) ali windowsi javljaju problem oko ati2xxx.dll drivera

memorija radi ali nije memtest napravljen, a windowsi se dignu s tom plocicom i onda krene hrpa gresaka

mrezna radi ali se komp rusi otkad je u kompu

itd.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.